Noble Restaurant

1X1A7661

Noble restaurant

Koncept restaurace

Koncept Noble restaurant začal vznikat v únoru pod taktovkou executive chef Davida Kravčíka ve spolupráci s týmem Montyconu. Po vypracování projektu kuchyně byla započata rekonstrukce. 

"Během probíhající rekonstrukce mi došlo, že je potřeba změnit celý koncept stávající restaurace i baru. Čím dál více jsem řešil detaily, od krabiček na peníze, dřevěný abzac, podnosy pod kávu včetně vybudování nové bylinkové zahrádky. Chtěli jsme mít vše dokonalé a myslím si, že se to povedlo.

Vize i můj cíl je ukázat lidem na ostravsku, že s technologií a perfektním týmem jde vše. Zakládáme si na tom, aby naše pokrmy z čerstvých surovin byly vždy propracované do nejmenšího detailu. "
David Kravčík, executive chef

Naším hlavním lákadlem jsou pokrmy ze stařeného masa, naše pasta, limonády ze sirupů vlastní výroby, zavařeniny, více než 10 druhů vlastního pečiva, zmrzlin a sorbetů.

Chceme, abyste si u nás vychutnali a užili neobyčejný zážitek. K jídlu neodmyslitelně patří dobré pití. V naší nabídce naleznete kvalitní prémiové rumy, francouzská vína, k dezertu si můžete dát kvalitní kávu.

1X1A8869
1X1A8913

Naše steaky

V Noble restaurant Vám chceme nabídnout vynikající steaky. Pečlivě pro Vás  vybíráme to nejlepší maso z českých a zahraničních chovů.

Maso pak u nás v restauraci staříme po dobu 40 dnů při teplotě 0 až 0,5 °C s vlhkostí 75 až 80%. Steaky ze stařeného masa jsou křehké a mají jedinečnou chuť. 

Aktuální nabídku steaků naleznete na večerní jídelní kartě.

Naše limonády

Naše limonády jsou připravované ze sirupů, které v Noble restaurant s láskou vaříme. Jsou vyráběny z bylinek pěstovaných na naší zahrádce, kvalitního čerstvého ovoce a zeleniny. Díky rozmanitým kombinacím získávají naše limonády jedinečnou, výraznou a specifickou chuť.

Aktuálně si můžete vybrat z naší nabídky:

  • švestkovou limonádu
  • hruškovou limonádu
  • levandulovou limonádu
  • zázvorovou limonádu 
Hrušková limonáda

Kuchyně a servis

David Kravčík

David Kravčík

Executive chef

David Kravčík má více než 15 let zkušeností v restauračním podnikání. Kuchařské dovednosti získal působením ve vyhlášených restauracích v Česku a Irsku. V Noble restaurant pro Vás sestavuje jídelní kartu, jeho rukopis naleznete v každém pokrmu.

Josef Madl

Josef Madl

Sous chef

Josef Madl již více než 7 let připravuje jídla pod vedením executive chef Davida Kravčíka. Kdy se z učně vypracoval na pozici sous chef. V Noble restaurant se stará o teplou sekci, maso, přílohy a celý chod kuchyně.

Petra Cenigová

Petra Cenigová

Head waiter

Petra Cenigová má více než 14 let zkušeností s restauračním servisem. Je garantem Vašeho příjemného zážitku v restauraci. S týmem pro Vás připravuje fresh limonády ze sirupů vlastní výroby a pečené čaje ze sezónního ovoce.

Recenze zákazníků